ekoder.org

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ MEHMET RECEP ÇITIR‘I MAALESEF KAYBETTİK.DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ.(10 Mart 2016)

ACIMIZ BÜYÜK...Kısa bir dönem DSİ Kastamonu 23.bölge Müdürlüğü görevinde de bulunan Sayın Mehmet Recep ÇITIR,Van ilinde  DSİ 17.Bölge Müdürlüğü görevi sırasında  10.Mart 2016 günü sabah saatlerinde kalp krizi geçirmiş,hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen akşam saatlerinde  yaşamını yitirmiştir.

Merhum Müdürümüzü 12 Mart 2014 yılında Kastamonu'da ziyaret etmiştik.Eskipazar Adiller ve Yazıboy Göletleri Projesini kendisine sunduğumuzda engin tecrübesi ve uzmanlığı ile bu projeyi Eskipazar'ın su ve toprak varlıkları ile hak ettiğni görmüş, Sulama  Göletlerimizin bugünkü duruma gelmesinde en büyük desteği bize vermişti.

Eskipazar halkı ve Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği olarak,Eskipazar'ımıza çok büyük hizmeti geçmiş olan  değerli bir bürokratımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.

DSİ Bölge Müdürü merhum  Mehmet Recep ÇITIR,DSİ camiasında tecrübesi ve beyefendi kişiliği ile sevilen,teknik öngörüsüne saygı duyulan iyi yetişmiş bir bürokrat idi.
Mehmet  Recep Çıtır DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürlüğünden Van  DSİ 17. Bölge Müdürlüğüne atanmış  Van’da bir müddet görev yaptıktan sonra önce Ankara’ya arkadan mahkeme kararıyla Trabzon DSİ bölge Müdürlüğüne ardından Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdürlüğüne  daha  sonra  mahkeme kararıyla Trabzon Bölge Müdürlüğü  görevine  iade edilmiş son olarak da Van 17.Bölge Müdürlüğüne atanmıştı.

Merhum DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğü görevi sırasında ilçemizin bu büyük projesine sahip çıkmış,çok büyük hayır duamızı almıştır.

Eskipazar halkı ve Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği olarak, merhuma,Allahtan rahmet,kederli ailesi ve DSİ camiasına başsağlığı diliyoruz.11.03.2016
 
 
 
 


YukariCik