ekoder.org

AHMET BOSTAN EMEKLİ OLDU (10.08.2023)

AHMET BOSTAN (10.08.2023)
Kibar, mütevazı
Bir Gönül ve Görev Adamı
Ahmet beyin emeklilik nedeniyle veda yemeğinin yapıldığını biraz önce öğrendim.
Böyle güzel bir gönül ve görev adamının ardından birkaç kelime ile duygularımızı paylaşmayı görev sayarım. Çünkü Ahmet bey benim gözümde; hem içtenliği hem şehrimizin hafızası olma özelliği ve hem de ilçemizin kültür, tarih ve doğal zenginliklerine kattığı değerlerle unutulmayacak, anıları yaşatılacak ve iddialı şekilde inanarak söylüyorum ki yeri epey bir süre doldurulamayacak özel biridir. Kendisini tanıyan herkesin fikrinin de bu yönde olacağını biliyorum.
Ahmet beyi yaklaşık bir ay önce makamında ziyaret ettiğimde emeklilik kararını öğrendiğimde içimde buruk bir his oluştu. Bana çok erken miş gibi geldi. Yapacağı daha çok işi vardı bana göre. Aklıma hemen emekli olsa da nasıl yararlanırız fikri geldi.
Ahmet beyden biriktirdiklerini ilçemiz için mutlaka gelecek kuşaklara aktarmak üzere kitap yazmasını rica ettim. Böyle bir çabası olabileceğini öğrenince mutlu oldum. Eğer böyle bir kitap ortaya çıkar ve basımı için bizlere bir görev düşerse biz dernek olarak kültür yayınlarımıza almaya hazırız.
Yine ilçemiz yöneticilerine Ahmet beyi rahat bırakmamalarını, turizm açısından mutlaka işin bir yerinde danışmanlık hizmeti noktasında bulunması için girişimlerinin olmasının uygun olacağını iletmek isterim.
Evet, bugüne kadar yılmadan azimle İlçemize kimlik kazandıran, nerden geldi nereye gitmeli noktasında kafa yoran, ilçenin kök ailelerine kadar safahatını araştıran öğrenen ikinci bir Ahmet BOSTAN yok aramızda. Aynı duyarlı görev anlayışını Vakif Müdürlüğünde gösterdiğini ayrıca söylemeliyim.
Tüm emeklerin ve gayretlerin adına Şahsım ve ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ Yönetim Kurulum adına değerli dostum Ahmet BOSTAN’a teşekkür ediyorum.
Ailenle birlikte sağlıklı ve memuriyette yetişemediğin eksik kaldı dediğin herşeye ulaştığın, bol üretimli hayal ettiğin dünya turuna çıkma fikrinin de gerçekleştiği yeni bir emeklilik yaşamı dilerim.
İlçemize hizmet eden ve bu veda yemeğinde yer alan değerli Malmüdürümüze ve muhterem eşlerine de ilçemize hizmetleri için ayrıca teşekkür ederiz. İnşallah ilçemizden iyi hatıralarla ayrılıyorlardır.
Mehmet Emin ASLAN
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği Başkanı
Bir 14 kişi görseli olabilir
 
 
 
 
 


YukariCik