ekoder.org

ANTİK KENT KAZI ÇALIŞMALARI DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYOR.(12.10.2020)

Sayın Ali ÜNAL’ı son günlerde İlçemizin Ekonomik Kalkınması için üst üste gösterdiği olumlu çabaları ve performansı İçin kutluyorum.Haslı Göleti,Antik Kent,Sulama Kanalları.İşte olması gereken,siyaset müessesesinden beklediğimiz bu.İlçemiz için kısır siyasetin dışına çıkıp sorunlara el atmak.Yanınızdayız.Bu itibarla Antik Kent ziyareti ile ilgili olarak açıklamamız aşağıdadır.

Sayın Ali ÜNAL,
Değerli kardeşim,gayretlerin için sana ve ziyareti gerçekleştiren vekillerimiz başta olmak üzere misafirlerimize teşekkür ederiz.
Antik Kentimiz, sanırım İktidar Partisinin bu kadar kapsamlı bir heyetini ilk defa bir arada ağırlamış oldu.
Bunun çok olumlu sonuçları olacağını düşünerek tabii umutvar olduk.
Beklentilerimiz kapsamında İlk iş olarak yıllık 80 bin TL gibi düşük ödeneklerin bu kazıyı taşımada zorluklarını düşünerek vekillerimizin bu hususta iyi haberlerini beklediğimizi belirtmek isterim.
Diğer bir husus kazının sağlıklı gelişmesi ve ziyarete açılan bölümlerin çoğaltılmalı için her yıl en az bir üst kapama gerçekleşmesi gerektiğini biliyoruz,bu nedenle kapamada kullanılan malzemeyi üreten Karabük Demir Çelik Fabrikamızdan Sponsorluk desteği ile uluslararası sempozyum sponsorluk desteği olmak üzere sosyal sorumluluk projelerine destek aramak,son olarak da ortaya çıkan materyallerin ören yeri Kuruluşu ile başka yerlerde değil Eskipazar’da açılacak müzede sergilenmesi hususlarında birbiri ardına iyi haberler beklediğimizi belirtmek isteriz.
Ersin hocamıza kazının gelişmesi için gösterdiği gayretleri için ayrıca takdirlerimizi bu vesile ile iletiriz.
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği olarak bu hususların takipçisi olduğumuzu ve her konuda üzerimize düşen her desteğe var olduğumuzu ifade etmek isteriz.
ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ
 
 
 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik