ekoder.org

DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN HAYRETTİN BAYSAL İLE GÖLETLERİ KONUŞTUK(06.04.2018)

DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN HAYRETTİN  BAYSAL İLE GÖLETLERİ KONUŞTUK(06.04.2018)
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 6 Nisan 2018 Cuma günü Saat 15.00 da Kastamonu Bölge Müdürü Sayın Sait UMUCU beyin emekli olmasından sonra göreve yeni atanan DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürü Sayın Hayrettin BAYSAL ve Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa ÜSTÜN’ü makamında ziyaret ettik.

 Eskipazar Adiller-Yazıboy-Haslı-Ova Gölet Projelerindeki gelişmeler ve beklentilerimiz üzerine olumlu bir görüşme gerçekleştirdik.

 Aldığımız bilgilere göre;

Adiller ve Yazıboy etüdlerinde mücbir sebeblerle gecikmeler yaşanmış olmakla birlikte artık kısa süre içinde tamamlanarak Bölge Müdürlüğümüze teslim edilecek seviyeye geldi ve önümüzdeki dönem içinde proje ihale süreci başlayacak inşallah.DSİ Yönetiminden beklentimiz bu yönde devam ediyor.

Haslı ve Ova Göletlerinde İnşaat aşaması devam ediyor.2018 yılında ödeneklerde önceki yıllara göre azalma yaşandığı için çalışmaların ilerleme hızı da buna bağlı olarak yavaşlamış olduğu görülmekle birlikte artık projelerimiz DSİ nin kontrolünde ve emanetinde olarak mücbir sebeblerle gecikmeli olsa da bitirilinceye kadar devam edecek.Eskipazar bu projeleri kazanacak .

 Son yıllarda çok büyük projeler başlatan büyük iş yükü altındaki Kastamonu DSİ ekibine Eskipazar çalışmaları için de teşekkür ettik,başarılar diledik ve temasımızı sürdüreceğimizi ifade ettik.
 
 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik