ekoder.org

EKODER KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN PROF.DR BURHANETTİN UYSAL‘I TBMM‘DE ZİYARET ETTİ.

EKODER  KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN PROF.DR BURHANETTİN UYSAL‘I TBMM‘DE  ZİYARET ETTİ.
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu ,10.08.2016 Çarşamba günü saat 14.30'da   Karabük Milletvekili Sayın Burhanettin UYSAL'ı TBMM'de makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz; Milletimize,Demokrasimize,Cumhuriyetimize ve  TBMM'de Milli iradeye gerçekleşen 15 Temuz  hain FETÖ saldırısı için Karabük Milletvekilimiz Sayın Prof Dr Burhanettin UYSAL'a ve Sayın Miletvekilin nezdinde TBMM de bulunan tüm  Milletvekillerimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Eskipazar ile ilgili  konular da gündeme getirilerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu,sorunlarla ilgil hazırlanan rapor vekilimize sunuldu.Sayın Milletvekilimizin uzun süre şehrimizde üst düzey yöneticilik yapmış olması nedeniyle sorunlara karşı  farkındalığı,Eskipazar'a karşı duyarlılığı ve çözüm noktalarına olumlu yaklaşımı heyetimizce memnuniyetle karşılandı.Talebimizin sonuçlarının dernek olarak takibini yaparak yine buradan olumlu gelişmeleri paylaşacağımızı belirtmek isteriz.

Ziyaret çıkışında TBMM nin saldırıya uğrayan bölümleri ve saldırının izleri mahallinde incelendi.

Atılan bomba 2 metrelik çukur açmış,şarapnel parçaları binanın dış cephesinde ve çelik yapılı aksamlarda delici hasarlara yol açmış,ağaçların gövdeleri yarılmış,Camlar çerçeveler dağılmış.Milletin kendi uçakları ve mermileri ile kendi ülkesini bombalayan hainlere karşı bundan böyle Milletçe daha uyanık olmamız gerektiğine inanarak Allahtan bir daha Ülkemize böyle bir hainlik yaşatmamasını diliyoruz.

Ziyarette, EKODER Yönetim Kurulu Üyeleri  Sayın,Hasan ÜNVER-Muzaffer KAYIMTU-Hüseyin AKSU-Halil ÖZDEMİR ve Uğur KAYABAŞI yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


YukariCik