ekoder.org

EKODER OLARAK ELİMİZDEN ALINMIŞ KEÇELİPINAR İÇME SUYUMUZ İÇİN BUGÜN MAKEMEYE ÇIKTIK.(19.06.2019)

EKODER OLARAK ELİMİZDEN ALINMIŞ KEÇELİPINAR İÇME SUYUMUZ İÇİN BUGÜN MAKEMEYE ÇIKTIK.(19.06.2019)

ELİMİZDEN ALINMIŞ KEÇELİPINAR İÇME SUYUMUZ İÇİN BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKTIK.

HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ (19.06.2019)

Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneğinin Fer-i Müdahil ,Eskipazar Belediyesinin Davacı,Maliye Bakanlığının Davalı,Mengen ve Gerede Belediyesinin Müdahil Davalı olduğu Keçelipınar suyu davasında bugün duruşmaya çıktık.

EKODER olarak 37 sayfalık itiraz dilekçemizin içeriğini suyumuzu paylaşan Mengen ve Gerede Belediyesi karşısında mahkemede çok güzel savunduk.

ESKİPAZAR'ın mevcut GÖKSU suyu Dünya Sağlık Örgütü parametrelerine göre 75-200 mg/L den fazla olmaması gereken aralığa göre 339 mg/L kalsiyum Karbonat (Kireç) içeriği ile ÇOK SERT su özelliği ile kabullenilebilir,izin verilebilir değerlerin çok üzerinde olumsuz değere sahiptir.

Lehimize Mahkeme kararına rağmen 2015 yılında yetkililer sahip çıkılmayınca hatalı idari bir tasarrufla elimizden alınan bu su hakkımız için mücadelemiz sürüyor.

Belediye Avukatımız Sayın Ayhan DURU ve EKODER Bşk Yrd Sayın Hasan UNVER'e bir ekip olarak yürüttüğümüz bugünkü gayretler için,Belediye Başkan Hüseyin DÖNMEZ'e destekleri için,Ali AKGÜN'e de Bolu'da ev sahipliği için çok Teşekkür ederim.

Hedefimiz hakkımızı almak,Eskipazar halkının hakkını yedirmemek.Sonuna kadar devam.

 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik