DERNEK BANKA HESAP NO
 T.C.ZİRAAT BANKASI ESKİPAZAR ŞUBESİ

TR 1600 0100 0468 6054 2960 5001

Ana Menü

ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARINA AÇIK MEKTUP (09.03.2019)

ESKİPAZAR YEREL SEÇİM 2019

ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ OLARAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZI SEÇİM BÜROLARINDA 9 VE 10 MART 2019 GÜNLERİ TEK TEK ZİYARET ETTİK.

ESKİPAZAR HALKININ İHTİYACI OLDUĞUNA ,SEÇİM SONRASINDA GÜNDEME GELMESİ GEREKTİĞİNE İNANDIĞIMIZ 20 ADET PROJEYİ AÇIK MEKTUP HALİNDE KENDİLERİNE SUNDUK.

31 MART 2019 YEREL SEÇİMİ SONUCUNDA SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANINA ESKİPAZAR'IN SOSYAL VE EKONOMİK KALKINMASI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİMİZİ TAAHHÜT ETTİK.

KENDİLERİNDEN DE BU PROJELERİN HAYATA GEÇMESİ KONUSUNDA TAAHHÜT İSTEDİK.

BÜTÜN ADAYLARIN ORTAK AKLI KURMA VE ŞEFFAF YÖNETİM KONUSUNDA İRADELERİNİ GÖRDÜK.

PROJELERE DESTEK BEYANLARINI ALDIK.

BÖYLELİKLE ESKİPAZAR’DA DEMOKRASİ YOLUNDA YENİ VE ÖRNEK BİR ADIM ATILMIŞ OLDU.

BAŞKAN ADAYLARIMIZI SÜRECE KATKILARINDAN ÖTÜRÜ KUTLUYORUZ.

İLÇEMİZDE VE ÜLKE GENELİNDE SEÇİMİN BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİNDE TAMAMLANMASINI DİLİYORUZ.

BAŞKAN ADAYLARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ GÖRÜŞMENİN VİDEOLARINI ,YAZDIĞIMIZ DOSYA İÇERİĞİ MEKTUBU internet sitemiZ (www.ekoder.org) ve ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ FACEBOOK SAYFASINDAN KISA SÜRE İÇİNDE TEKER TEKER YAYINLAYACAĞIZ.  (NOT:16.03.2019 İTİBARI İLE MEKTUBU YÜKLEDİK.EKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.)

İLÇEMİZİN SOSYAL VE EKONOMİK KALKINMASI İÇİN HAYIRLI OLSUN.

ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU.

Mail Gönder

Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *