ekoder.org

ESKİPAZAR FM_RADYO YAYINDA (15.12.2018)

 ESKİPAZAR FM_RADYO  YAYINDA (15.12.2018)

Naci VARLIK kardeşimiz internet üzerinden 15 günlük bir deneme radyo yayınına başladığını duyurdu.Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği olarak ilçemiz için ihtiyaç duyulan bu girişimi destekliyoruz.Hemşehrilerimizi desteğe davet ediyoruz.

www.eskipazarfm.com

NACİ VARLIK KONU İLE FACE HESABINDAN AŞAĞIDAKİ DUYURUYU PAYLAŞTI.

Sevgili Eskipazar’lılar, Hatırlayanlar vardır mutlaka, 90 lı yılların ortalarında Eskipazar da bir radyomuz vardı. Saygıdeğer büyüklerimiz Mehmet Emin Aslan ve Ali Akkaya, o zamana inat kendi çabaları ile bir radyo kurmuşlardı. Fm Es isminde tüm köylere ve ilçeye yayın yapabilen güzel insanların çalıştığı dostlukların pekiştiği harika bir ortamdı. Elde olmayan nedenlerden kapanmış olsa da hala hasreti vardır hatırlayanlarda. İstek şarkıları sevenlerin birbiri ardına gönderildiği, her saati ayrı müzik dolu o radyo programlarını özlemle anıyorum, ve o anlar içerisinde olabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. 
Biz de birkaç arkadaş, o kadar güzel olamayacağını bilsek de internet sağlayıcılarının bize vermiş olduğu imkanlar ile bir radyo kurmaya karar verdik ve 15 günlük bir deneme yayınına geçiş yapmak istiyoruz. Yapmanız gereken çok basit sadece http://eskipazar.caster.fm/ adresine tıklayıp play tuşuna basmak olacak. Ardından bizi dinleyebileceksiniz. Arzu ederseniz bu post altına ya da özel mesajlar ile istek yapabilirsiniz. Dediğimiz gibi denemedik demeyelim ve bu 15 günlük deneme yayınında birlikte olalım..

Saygılarımızla..

http://eskipazar.caster.fm/



YukariCik