ekoder.org

ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ

T.C Ziraat Bankası Eskipazar Şubesi

TR 5900 0100 0468 6054 2960 5003

ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI (05.06.2014)

ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ  BASIN AÇIKLAMASI (05.06.2014)

ESKİPAZAR’DA GENÇ ÖLÜMLER, İHMAL Mİ VAR SORUSUNU AKLA GETİRİYOR.

Son zamanlarda Eskipazar’da yaşanan özellikle kalp krizine bağlı genç ölümler ihmal mi var sorusunu akla getiriyor.

Eskipazar sağlık birimlerince kalp krizi şüphesi yada teşhisi konularak ambulans ile Karabük’e sevk edilen hastalardan,hastanede tetkiki yapıldıktan sonra evine gönderilenlerde aynı gün içinde ölüm yaşanması “ihmal mi var?” sorusunu ister istemez akla getiriyor.

Sağlık birimlerinde çok zor koşullarda çok önemli görevlar yapan doktor ve sağlık görevlilerimizi her zaman şükranla anıyor ve takdir ediyoruz..Hatta kimi zaman hepimizin  basından takip ettiği, hasta yakınlarınca bir anlık duygusallık içinde sağlık ekiplerimize  haksızlık edilmesini kimi zaman şiddet uygulanmasını da kınıyor ve doğru bulmuyoruz.Ancak son günlerde Eskipazar'da dikkat çeken genç ölümleri de hepimizi derinden üzüyor.

Kalp Krizine bağlı genç ölümlerden yakın zamanda hatırladıklarımız bile oldukça önemli sayışlara ulaşmış durumda.

Örneğin Merhum Camcı Sait ÇELİK,Merhum Sucu Ali YILMAZ,Merhum Kaportacı Ayhan USLU ve daha dün Merhum Erdoğan IRMALI yakın zamanda bilinen genç ölümler.

Merhum Sait ÇELİK ve Merhum Erdoğan IRMALI’nın Eskipazar Sağlık birimlerince “KALP KRİZİ” teşhisi ile daha ileri tetkik ve tedavi için Karabük Devlet Hastanelerine sevkine rağmen “önemli bir sorun yok “ teşhisi ile taburcu edilmelerine müteakip evlerinde hayatlarını kaybetmeleri bu hususta tepkilere yol açıyor.

EKODER olarak başta Eskipazar Kaymakamı ve Sağlık Birimi yetkililerinden,Karabük İl Sağlık Birim Yetkilileri ile temasa geçerek konuya duyarlılık göstermelerini Eskipazar halkı adına talep ediyoruz. Eskipazar Sağlık Birimlerince de özellikle yoğun iş temposu nedeni ile ileri tetkik ve yıllık kontrolleri yaptıramayan esnaflarımıza ve gençlerimize zaman zaman bir kalp sağlığı taraması yapılmasının  uygun olabileceğini düşünmekteyiz.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz. 04.06.2014

Prof Dr Burhanettin UYSAL Hocanın sesine kim kulak verecek.(02.10.2019) GÖLETLER AÇIKLAMAMIZ(04.09.2020) ESKİPAZARLI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE BURS (18.08.2020) DERNEK ÜYELİK FORMU Türkiye Ziraat Mühendisliği IX.Teknik Kongresi (13-17 Ocak 2020) SONUÇ BİLDİRGESİ VİDEO (05.01.2020) PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI(30.12.2019) PANELDEN FOTOĞRAFLAR_2..OTURUM (30.11.2019) PANELDEN FOTOĞRAFLAR_KATILIMCILAR (30.11.2019) PANELDEN FOTOĞRAFLAR_AÇILIŞ (30.11.2019) BELEDİYE BAŞKANLARINA AÇIK MEKTUP (09.03.2019)  ESKİPAZAR FM_RADYO  YAYINDA (15.12.2018) AVUKAT SAYIN AYHAN DURU‘YU ZİYARET ETTİK.(03.10.2018) PROJELERİ TAKİP EDİYORUZ.(04.10.2018) 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI YENİ SEÇİLEN KARABÜK MİLLET VEKİLLERİMİZİ KUTLUYORUZ.STK OLARAK SİZLERDEN HİZMET VE ÇÖZÜM  BEKLİYORUZ.25.06.2018 EKODER‘İN ÇALIŞMALARI MEYVE VERMEYE DEVAM EDİYOR.(08.06.2018) ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ 4.OLAĞAN GENEL KURULU HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EKODER 4.OLAĞAN GENEL KURULA DAVET ESKİPAZAR ORMAN KÖYLERİ “EVRENSEL HİZMET FONUNDAN” YARARLANARAK BAZ İSTASYONLARINA KAVUŞUYOR.(16.04.2018) KARABÜK‘TE SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK 3 LİSE VAR (10.04.2018) DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN HAYRETTİN  BAYSAL İLE GÖLETLERİ KONUŞTUK(06.04.2018) CUMHURİYET KENTİ KARABÜK‘ÜN KURULUŞUNUN 81.YILI HEPİMİZE KUTLU OLSUN(3 Nisan 1937) 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103.YIL DÖNÜMÜ KURUCULAR KURULU VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ İBRAHİM YAMAN‘I KAYBETTİK(21.12.2017) DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN SAİT UMUCU‘YA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİK(08.08.2017) KARABÜK‘E YENİ VALİ ATANDI (21.06.2017) EPDK: ESKİPAZAR‘A 2018 YILINDA DOĞALGAZ GELİYOR DÜNYA ORMAN VE SU GÜNÜNÜN ESKİPAZAR İÇİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ (21-22 MART 2017) 21-22  MART ORMAN VE SU EZBERLER BOZULUYOR EKODER ESKİPAZAR MESLEK YÜKSEK OKULU’NA  ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.(01.03.2017) EKODER OLARAK DSİ KASTAMONU 23.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ ESKİPAZAR SULAMA GÖLETLERİ NE DURUMDA? 21.01.2017 ESKİPAZAR DERNEKLERİ HER ALANDA İMZALARINI ATMAYA DEVAM EDİYOR DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN SAİT UMUCU‘YU ZİYARET(28.03.2016) 3.OLAĞAN GENEL KURULDA DERNEĞİMİZ ONURSAL BAŞKANLIĞINA SAYIN PROF.DR HASAN ÇELİK HOCAMIZ OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ. ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİ 3.OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU 19 MAYIS ATATÜRK‘Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN KARABÜK İLİ GÖLETLERİ (ADİLLER VE YAZIBOY GÖLETLERİ)PLANLAMA RAPORLARI HAZIRLANMASI 3. KISIM İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ ADİLLER VE YAZIBOY GÖLETİ HAYIRLI OLSUN ESKİPAZAR ADİLLER VE YAZIBOY GÖLETLERİ SULAMA PROJESİ SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

• Cami Caddesi,Belediye İş Hanı,Kat:2 No:5/4  Eskipazar / Karabük