ekoder.org

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN(30.08.2019)

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN(30.08.2019)

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

1918 de kanlı çizmeleri ile vatan topraklarına giren yayılmacı ve sömürgeci emperyal güçler,bugün de kendilerini perde arkasında gizleyerek,kursaklarında kalan hain emellerine ulaşmak için ürettikleri terör odakları ile işbirliği içindeler.

Dün olduğu gibi bugün de gerek ülke içinde gerekse Suriye başta olmak üzere ülke dışında Ülkemizin geleceğini tehdit eden Sinsi oyunların planlandığını Türk Milleti olarak her türlü ayrılığı bir yana bırakarak "söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır " bilinciyle GÖRÜYORUZ.

Ergenekon davalarında ,15 Temmuz da zayıflatacaklarını düşündükleri M.K.ATATÜRK’ÜN ORDUSU Türk Silahlı Kuvvetleri;Milletinin desteği ve sevgisi ile 30 AĞUSTOS 2019 da da dimdik ayaktadır.

97 yıl önce 30 AĞUSTOS ta Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğindeki TÜRK MİLLETİ bu vatana nasıl sahip çıktıysa bugün de hepimiz aynı azim ve kararlılıkla sahip çıkıyoruz.

Bu zorlu süreçte hepimize düşen görev Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Düşünce Sistemi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucu değerleri etrafında kenetlenerek emperyalistlere ve maşalarına karşı gücümüzü daha da artırmaktır.97 yıl önceki Dumlupınar'da ki 30 Ağustos ruhuna sahip çıkmaktır.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.



YukariCik