ekoder.org

ALİ İHSAN KAYABAŞI HOCAMIZ DA HAKKA YÜRÜDÜ

ALİ İHSAN KAYABAŞI HOCAMIZ DA HAKKA YÜRÜDÜ

Eskipazar’ın değerli simalarından emekli Cumhuriyet Öğretmeni değerli büyüğümüz Aliihsan KAYABAŞI hocamızın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz

Aliihsan hocam önder kişiliği, cemiyet hayatı ve aydın öğretmen tutumu ile hepimize örnek teşkil eden değerli bir büyüğümüzdü.

Ülkesinin ve yaşadığı şehir Eskipazar’ın her türlü sorunuyla ve cemiyet hayatıyla yakından ilgili,her zaman fikirlerinden ve önerilerinden hoş sohbet içinde yaralanabildiğimiz,aydın bir Cumhuriyet Öğretmenimizdi.

Değerli hocamızın,Eskipazar Halk Eğitim Müdürlüğü görevi sırasında, ilçemiz halkına eğitim hizmetlerinin yanısıra güreşçi ve sporcu kişiliği ile de ilçemizde sporun gençler arasında sevilmesinde ve yaygınlaşmasında çok değerli katkıları oldu.

Yine emeklilik döneminde Doğru Yol Partisi Yönetim Kurulu Üyeliği,Eskipazar Belediye Meclisi Üyeliği ve daimi encümenliği hizmelerinde de yer alarak ilçemiz için hizmetlerini sürdürdü.

Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği (EKODER) Yönetim Kurulu Üyemiz ,emekli Polis,değerli dostum Uğur KAYABAŞI başta olmak üzere tüm aile bireylerine,Millieğitim camiasına ve Eskipazar’lı eş dost ve akrabalarına; derneğimiz yönetim kurulu olarak başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun.


 

 
 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      

YukariCik