ekoder.org

ANKARA 25 NİSAN GÜNÜ ESKİPAZAR`LI ÇOCUKLARIMIZLA RENKLENDİ

ANKARA 25 NİSAN GÜNÜ ESKİPAZAR`LI ÇOCUKLARIMIZLA  RENKLENDİ

60.Yıl Nafiz Kayalı İlkokulu 25 Nisan 2014 günü Ankara'da idi.

ilkokul 3. ve 4. sınıf Öğrencileri ile Veli ve Öğretmenlerden oluşan yoğun bir ziyaretçi grubu Müdür Şaban YILDIRIM rehberliğinde 3 otobüs ile Ankara'yı ziyaret etti.

Grubta Eskipazar Emniyet Amirinin bulunması da güzel bir destek olarak yansıdı.

Öğrenciler cıvıl cıvıl halleri ve heyecanları ile Ankara'ya renk kattılar. İlk ziyaret Atatürk Orman Çiftliğinde ATATÜRK EVİ'ne gerçekleşti.

Grub daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti.Buradan Türk Hava Kurumu Üniversitesinde öğle yemeği ve ardından HARİKALA DİYARI gezisi ile gezi tamamlandı ve Eskipazar'a dönüldü.

Hayvanat Bahçesinin tadilat nedeniyle kapalı olması çocuklarımızda küçük bir üzüntü nedeni olsada herkes mutlu idi.

Öğrencilerimize EKODER olarak Ankara'da karşılamak ve eşlik etmekten ve birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduk.

Geçen yılda Eskipazar Lisesi Öğrencilerimize Eskipazar'lı hemşehrileriler olarak sponsorluğunu yaptığımız Ankara gezisi düzenlemişdik. Gezinin ardından Opera Bale Genel Müdür Yardımcısı ve Eskipazar'lı hemşehrimiz Sayın Şadi ERDOĞAN'ın segilediği SESLERLE ANADOLU" eserini izlemiş ve öğretmen ve öğrencilerimizle keyifli bir gün geçirmiştik.

Çocuklarımızın yaşamlarında önemli bir hatıra olan bu tür etkinlikleri yürüten, başta Okul Müdürü Sayın Şaban YILDIRIM'I,öğretmenlerimizi ve velililerimizi TEBRİK ve TAKDİR ediyor,devamını diliyoruz.

 
 
 
 
 


YukariCik