ekoder.org

BURS BAŞVURULARI HAKKINDA KAMUOYU BİLGİLENDİRME (03.01.2022)

EKODER KAMUOYU BİLGİLENDİRME (03.01.2022)
Söze öncelikle Eskiparlı 4 yıllık Üniversite Öğrencilerimize destek olan çok sayıda sıcak gönüllü siz değerli burs verenlerimize TEŞEKKÜR ederek başlamak isteriz.
 
Bu ulvi girişimi, sizlerin sayesinde 2.yılında da devam ettirebilmenin derin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
1- Yeni Dönem için açtığımız Burs Başvurularımız 31.12.2021 tarihi itibarı ile sonlanmış olup 21 Yeni Öğrencimiz müracaat etmiştir.
 
2- Geçen yıldan Burs verdiğimiz 45 Öğrencimizin içinden Mezun olanlar ve yeni Aralık ayında KYK BURS hakkı kazananlar olmuştur. Mezun ve KYK Bursu kazananlar dışında kalan 34 Öğrencimize burs ödemelerine devam ediyoruz.
 
2022 OCAK AYI BURS ödememiz an itibarı ile gerçekleştirilmiştir.
 
3- Yeni müracaat eden 21 Öğrencimizin başvuru evrakları 01.01.2022 günü itibarı ile EKODER Yönetim Kurulu içinden görevli arkadaşlarımızca değerlendirilmeye alınmış olup,varsa eksik belge tamamlattırıldıktan sonra en geç Ocak ayı ortasına kadar Yönetmeliğimizde belirtilen kurum ve kuruluşlardan oluşan Burs Komisyonumuzca başvurular puanlama sistemiyle değerlendirildikten sonra hak sahipliliği listesi belirlenecek, en geç 17.01.2021 günü EKODER Yönetim Kurulunca internet sitemizden Kamuoyuna ve Öğrencilerimize ilan edilecektir.
 
 
 
 
 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik