ekoder.org

DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN SAİT UMUCU‘YU ZİYARET(28.03.2016)

DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRÜ SAYIN SAİT UMUCU‘YU ZİYARET(28.03.2016)
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği olarak, Prof.Dr Hasan ÇELİK ,Haslı Köyü Muhtarı İsmet DAĞ,Yazıboy Köyü  Muhtarı Hasan HIZARCIOĞLU,Babalar Köyü Muhtarı Dursun YAMAN,Orkoop temsilcisi ve EKODER Y.K Üyesi  Hüseyin AKSU  birlikte,  DSİ 23.Bölge Kastamonu müdürü sayın Sait UMUCU'ya Göletlerimizle ilgili bugüne değin göstermiş olduğu yakın ilgi ve gayretlerinden ötürü TEŞEKKÜR ziyareti gerçekleştirdik.

Adiller,Yazıboy ve Haslı-Ova  Göletlerinde yaşanan gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk.


DSİ Kastamonu Bölge Şube Müdürleri Sayın  Osman TEPE,Sayın Mevlüt TUTUCU ile Karabük 234.Şube Müdürü Sayın Yasin DEVRİM'de teknik heyet olarak görüşmeye katıldılar. 

Adiller ve Yazıboy Göletlerimizin 2015 yılında başlayan planlama çalışmalarına EKATEK Firması tarafından halen devam edilmektedir. Ayrıca Eskipazar'da 2011 yılında planlama ihalesi yapılan  ve şu an itibarı ile planlama çalışması tamamlanmış olan Haslı-Ova Göleti  için 2016 yılı içinde Gölet İnşaat ihalesinin yapılmasını beklemekteyiz.


Görüşmelerin sonunda,Kastamonu DSİ'de Bölge Müdürü Sayın Sait UMUCU'nun gayreti ve önderliğinde başarılı bir teknik kadronun görevde olduğunu ve çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini görmekten  ESKİPAZAR adına büyük mutluluk duyduk.

 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik