ekoder.org

EKODER 6.OLAĞAN GENEL KURULU BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ (29.05.2022

Kısa adı EKODER olan Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği 6. Olağan genel kurul toplantısı Eskipazar ilçesinde gerçekleşti.

Sarıkale Belediye Sosyal Tesislerinde üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda seçimlere tek liste ile gidildi.Mevcut başkan Mehmet Emin Aslan ve ekibi yeni döneme de adını yazdırdı.

Yoğun katlımın dikkat çektiği genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını EKODER Onursal Başkanı Prof. Dr. Hasan Çelik, Divan üyeliklerini de İş adamı Ramazan Dönmez ve EKODER Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Kayımtu yaptı.

Rekor katılımın sağlandığı kongrede konuşan Başkan Mehmet Emin Aslan, Göletler, Atıksu Arıtma Tesisi, Turizm Treni, Ayçiçeği desteklemesi, Öğrenci Bursu ve Gıda desteği konusunda çalışmalarını anlattı.

 

EKODER’in 6. kongresine Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Tarım Bakanlığı Koruma Kontrol E. Genel Müdürü Sayın Hakkı Özdek, Prof. Dr. Sayın Menşure Çelik, AK Parti Eskipazar İl Genel Meclisi Üyesi Sunay Yaka ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Zahit Yarar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Eskipazar İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Sırrı Şen ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı İzzet Enal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Muhammed Zafer Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zafer Partisi Karabük İl Yöneticisi Mehmet Özdemir, Muhtarlar Derneği Temsilcisi Mehmet Ali Piroğlu, Karabük Eskipazarlılar Derneği (KESDER) Başkanı İdris Çankaya, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, KESDER Kadın Kolu Başkanı Songül Çay ve üyeleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları katılım sağladı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


YukariCik