ekoder.org

EKODER ANKARA ÜYELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.(07.01.2023)

AŞKENT ANKARA’DA

EKODER ÜYELERİ VE STK TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ (07.01.2023)

EKODER, Başkent Öğretmenevi’nde Üyeleriyle ve Ankaradaki Eskipazarlı Dernek Yöneticileri ile 07.01.2023 Cumartesi günü saat 14:00’da yemekte bir araya geldi.
Amacımız, birbirini tanımayan başta kadınlarımız olmak üzere hemşehrilerimizi kaynaştırmak ve İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişmesi ile ilgili çalışmalara katılım sağlamalarına fırsatlar sunmaktı.
Yemekte yeni tanışmalar oldu dostluklar kuruldu, özlem giderildi. Katılımcılar günün sonunda ayrılırken büyük memnuniyet duyduklarını ve tekrarlarının yapılmasını dile getirdirdiler.
Yemekte,
EKODER Ankara Üyeleri,
EKODER Danışma Kurulu Üyeleri
EKODER Kadın Çalışma Grubu
Ankaradaki Eskipazarlı Dernek Başkan ve Yöneticileri yer aldılar.
Yemeğimizin onur konuğu misafitlerimiz çok değer verdiğimiz fahri hemşehri ilan ettiğimiz Fikret GÖKÇE ve Ali Rıza EREN aileleri idi.
70 Kişilk katılımın olduğu yemekte Cumhuriyetin kazanımları ile iş yaşamında Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda ilerleme kaydeden Öğretmen, Diş Hekimi, Eczacı, Mimar, Mühendis, Hemşire, İş kadını,Yönetici olmak üzere bir çok dalda etkin başarılı çalışmalar göstermiş kadınlarımız ile yine Akademisyen, Genel Müdür, Doktor, Mühendis, Sendika Genel Başkan Yardımcısı, Şube Müdürü, bürokrat ve aşçı gibi mesleğinin zirvesinde hemşehrilerimiz vardı.
Bu portföy; küçük bir ilçeden bu kadar insanımızın, kendilerine fırsat verildiğinde iyi ve önemli yerlere gelebildiğini ve M.K.ATATÜRK’ün armağanı “ Kimsesizlerin Kimsesi Cumhuriyetin “ değerini 100. yılımızda bizlere bir kez daha gösterdi.
Ortaya çıkarmaya gayret ettiğimiz değerli yeni insan kaynaklarımız, gelecek dönemlerde ilçemiz için yapılacak değerli çalışmaların mutlaka içinde yer alacaklardır.
Tüm katılımcılarımıza bu vesileyle teşekkür eder, hemşehrilerimizi selam ve saygılarımızı sunarız.
EKODER YÖNETİM KURULU
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


YukariCik