ekoder.org

EKODER ESKİPAZAR MESLEK YÜKSEK OKULU’NA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.(01.03.2017)

EKODER ESKİPAZAR MESLEK YÜKSEK OKULU’NA  ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.(01.03.2017)
EKODER ESKİPAZAR MESLEK YÜKSEK OKULU’NA  ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.(01.03.2017)

Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği  Onursal Başkanı Prof Dr. Hasan ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin ASLAN,Hasan ÜNVER ve Muzaffer KAYIMTU, 1 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da Eskipazar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın İbrahim GÜNEŞ’i makamında  ziyaret etti.

Onursal Başkanımız Sayın Prof Dr. Hasan ÇELİK yaptığı değerlendirmede” Eskipazar Meslek Yüksekokulu’nu uzun süreden beri ziyaret etmek için fırsat kolluyordum,bugüne nasip oldu.Akademisyen olarak Yüksek Okulun İlçemizin eğitim,kültür,sosyal ve ekonomik hayatındaki değerini ve  önemini biliyorum.Bugün Eskipazar’da bir dizi ziyaret gerçekleştiriyoruz.Bu vesile ile sizlerle de  tanışmak,okulumuz hakkında bilgi almak ve varsa yapabileceğimiz herhangi bir destek tesbit etmeye geldik.”dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Emin ASLAN’ da yaptığı konuşmada” Dernek olarak Eskipazar’ın potansiyellerini ortaya çıkaracak ve harekete geçirecek çalışmalar içinde olmaya gayret ediyoruz.Katılımcı demokrasinin gelişmesi ve yerel ihtiyaçların ve önceliklerin mümkünse projelendirilerek karar mekanizmalarına etkin bir şekilde taşınabilmesi ve  kamu kurumları ile ortaklaşa hareket ederek yol alınabilmesi  için sivil toplumun üstleneceği gönüllü rolün önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu açıdan sizlerle tanışmak,okulumuz hakkında son gelişmeler bağlamında bilgi almak ve öğrenci-halk ilişkileri açısından bizlerden varsa bir talebiniz öğrenmek için bugün ziyaretinize gelmiş bulunuyoruz”dedi.
 
Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Sayın İbrahim GÜNEŞ bey değerlendirmesinde” Ziyaretiniz için teşekkür ederim,Okulumuz derslikler açısından 940 öğrenci ile tam kapasiteli olarak eğitim ve öğretimine devam ediyor.Halen 6 bölümde eğitime devam ediyoruz. Bunlar Özel Güvenlik ve Koruma,Raylı Sistemler Elektrik Elektronik Teknolojisi,Raylı Sistemler Makinistliği,Elektromekanik Taşıyıcılar,Bilgi Güvenliği ve İş Sağlığı ve Güvenliği Proğramlarıdır.Okulumuzun eğitim bölgesi olarak öğrencilerin talep ettiği bölgede olması büyük bir avantaj.Fiziki ihtiyaçlar açısından ek yatırım imkanlarını araştırıyoruz,bu durumda ilave 6 proğram daha gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum.Öğrencilerimizin ilçemizde gerek  konaklama gerekse diğer hizmet alımlarında onların öğrenci oldukları ve ilçemiz için sağladıkları yararlar  düşünülerek olabilecek bütün  kolaylıkların ilçe halkımız tarafından  sağlanması tabii ki hepimizin dileğidir. ” dedi.

Ziyaret sohbet havası içinde karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.
 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik