ekoder.org

EKODER‘DEN ESKİPAZAR MERMER ORTAOKULUNA DESTEK ZİYARETİ(01.03.2017)

EKODER‘DEN ESKİPAZAR MERMER ORTAOKULUNA DESTEK ZİYARETİ(01.03.2017)
ESKİPAZAR EKONOMİK KALKINMA DERNEĞİNDEN  ESKİPAZAR EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET
İlk Ziyaret Köylerden servislerle taşımalı öğrenci alan  Mermer Ortaokuluna ,
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği  Onursal Başkanı Prof Dr. Hasan ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin ASLAN,Hasan ÜNVER,Halil ÖZDEMİR,Muzaffer KAYIMTU ve Uğur KAYABAŞI  1 Mart Çarşamba günü saat 11.00’da Eskipazar Mermer Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Taşımalı Öğrenci alan ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Mermer Ortaokuluna, Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu,eğitimde kullanılmak üzere 102 ekran Led Tv hediye etti.

Ayrıca Ankara Orman Genel Müdürlüğü ORKÖY Daire Başkanlığı Mühendislerinden Rahime Figen BİLGİN ve Şube Müdürü Kenan DÜLGER’de verilen hediyeye katkı sağladılar.

8 öğretmen,76 öğrenci ve 12 dersliği olan okulda Fen Labaratuarı,Bilgi Teknolojileri Sınıfı ve Zeka Oyunları dersliği mevcut.
Taşıma Yolu İle Eğitime Erişim kapsamında köylerde ikamet eden öğrenciler okula servislerle geliyor. Öğrencilerin Şiir,kompozisyon,resim,kitap okuma alışkanlıkları konusunda da dikkat çeken çalışmaları var.
Ayrıca Satranç Turnuvasında  İlçe bazında 1.incilik elde edilerek  Cumhuriyet Kupası kazanılmış.

Mermer Ortaokulu Öğrencisi Dursun KAHRAMAN İl Düzeyinde birincilik kazanarak Samsun’da gerçekleşen turnuvalarda Karabük İlini temsil hakkını elde etmiş.

Okul Müdürü Sayın Hasan YAVUZ tarafından okulun Zeka Oyunları sınıfı ve kütüphanesi gezdirilerek okul hakkında bilgiler verildi.Bilgilenmenin ardından Onursal Başkanımız Sayın  Prof Dr. Hasan ÇELİK hocamız  yaptığı konuşmada “Aklı hür ,Vicdanı hür,İrfanı hür nesiller yetişmesinde siz değerli öğretmenlerimizin değerini biliyoruz.Bir eğitimci olarak çağdaş uygarlık yolunda M.K.ATATÜRK’ün gösterdiği hedeflere yürüyen genç nesilleri yetiştiren bu eğitim kadrolarını yakınen tanıyor ve  takdir ediyoruz.Bizler de bu yoldaki çabalara elimizden gelen desteği sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Emin ASLAN’da yaptığı konuşmada “İlçemizin Ekonomik ve Sosyal Kalkınma alanlarındaki potansiyelerini ortaya çıkarmaya yönelik  faaliyet gösteren bir dernek olarak Eğitime de  tüzüğümüzde yer verdik.Bu kapsamda okulumuzu ziyaret ediyoruz.Okulumuzun sadece eğitim alanında değil bedensel ve zihinsel spor alanlarında gösterdiği başarıyı takdirle karşılıyoruz.Köyden taşımalı gelen ve zor koşullarda eğitimini sürdüren öğrencilerimize ne kadar emek verilse az,görüyoruz ki sizler elinizden geleni yapıyorsunuz,özellikle satranç gibi temel düşünme sistematiğini geliştiren zeka sporlarını bir derslik düzeyinde önemsemenizi takdirle karşılıyoruz.Bunun sonucunu aldığınızı görüyoruz.Satranç turnuvalarında kazandığınız şampiyonluğu kutluyoruz.Anadolu Liselerine yerleşme konusunda da  önemli bir başarı var.Tüm çalışmalarda emeği geçen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU’na,Okul Müdürü olarak size ve Branş Öğretmenlerimize Teşekkür ediyoruz,yanınızda olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Okul Müdürü Sayın Hasan YAVUZ yaptığı konuşmada ” EKODER'in  bu ziyareti ve eğitime katkı amacı ile hediye ettiği 102 Ekran Led TV için öğrencilerimiz ve camiamız adına teşekkür ederim.Bizler de öğrencilerimizin ve okulumuzun başarılarının artarak devamı için çalışmalarımızı şevkle sürdürmeye devam edeceğiz,öğretmenler olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz” dedi.

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Sayın Hasan YAVUZ tarafından Derneğimize katkılarından ötürü  TEŞEKKÜR mektubu verildi.
Ziyaret,branş öğretmenleriyle tanışma ve sohbetin ardından öğrencilerle  hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.1 Mart.2017
 
 
 
 
 

Mail Gönder


Ad Soyad :  *
Telefon No :  *
Mail Adresi :  *
Konu :
Mesaj :
Dosya Eklentisi :
Güvenlik Kodu :
   
     
      


YukariCik