ekoder.org

ESKİPAZAR SULAMA GÖLETLERİ TBMM GÜNDEMİNDE (06.08.2022)

ESKİPAZAR GÖLETLERİ TBMM GÜNDEMİNDE

 
CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ SAYIN SÜLEYMAN BÜLBÜL, TARIM BAKANI SAYIN PROF.DR VAHİT KİRİŞÇİ TARAFINDAN YANITLANMASI İSTEĞİYLE BİR TÜRLÜ BİTİRİLMEYEN ESKİPAZAR'IN SULAMA GÖLETLERİNİN AKIBETİ HAKKINDA YAZILI SORU ÖNERGESİ VERDİ.
 
CHP Aydın Milletvekili Süleyman BÜLBÜL, Karabük İl Başkanı Abdullah ÇAKIR , Eskipazar İlçe Başkanı Zahit Yarar ve partililerle birlikte EKODER Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneğini 03.06.2022 tarihinde ziyaret etmiş ve EKODER Yönetim Kurulu tarafından kendisine Eskipazar’ın sorunlarının ve çözüm yollarının anlatıldığı 20 maddelik dosya teslim edilmişti.
Sayın Milletvekili, “Her ilçeye hatta her ile sizin gibi sorunları çok yerinde ve derli toplu işleyen bir sivil toplum örgütü lazım.” Diyerek 20 maddelik dosyada bulunan en az 2 sorunun çözümü için Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülmesi yönünde soru önergesi vereceğini ifade etmişti.
İlçemizin sorunlarını TBMM gündemine taşıyan Aydın Milletvekili Sayın Süleymen BÜLBÜL’e Eskipazarlılar olarak teşekkür ederiz.
Yıllardır sürüncemede bırakılan ESKİPAZAR SULAMA GÖLETLERİ için verilecek Soruların yanıtlarını da kamuoyumuzla paylaşmaya devam edeceğiz.
 
 


YukariCik