ekoder.org

ESKİPAZAR ZİRAAT ODASINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

ESKİPAZAR ZİRAAT ODASINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Eskipazar Ziraat Odasının 15 Şubat 2015 Pazar günü gerçekleşen  seçimli Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim iş başına geldi.

Edinilen bilgilere göre, Cemil KAYMAK ve Rıza AKBAŞ’ın  oluşturduğu listenin aday olduğu  seçimde 52 oy kullanıldı.Cemil KAYMAK ve ekibi 23 oy,Rıza AKBAŞ ve ekibi 29 oy aldılar.

Seçimi kazanan Eskipazar Ziraaat Odası Yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu.

1-Rıza AKBAŞ (Başkan)

2-Hasan BARAN (Bşk Yrd)

3- Halil ÖZGEN (Muhasip)

 4-Zühtü ÜNLÜ

5- Nuri YURDABAKAN

6- Ali DEMİR

7-Kemal YILDIRIM

Seçimin ardından Ziraat Odası Yeni Başkanı Sn.Rıza AKBAŞ’ı arayarak tebrik eden Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği (EKODER) Başkanı Mehmet Emin ASLAN  şu ifadelerde bulundu.

“Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği olarak yeni Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçilmelerinden ötürü tebrik ediyoruz.Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Eskipazar,Sahip olduğu toprak ve su kaynakları ve tarımsal üretim poıtansiyeli itibarı ile KARABÜK’ÜN TARIM MERKEZİ olma özelliğini taşıyor.Öyleyse Eskipazar hak ettiği yatırımları almalı ve hak ettiği yere gelmelidir,bu nedenle  Eskipazar’ın çiftçi örgütü Ziraat Odasının öneminin farkında olarak bu güne değin Ziraat Odası ile yan yana olduk ve  EKODER olarak bir çok ortak çalışmalar gerçekleştirdik.Bu hususta Başkan Cemil KAYMAK’a verdiği değerli hizmetleri dolayısı ile teşekkür ediyorum.

Bundan sonrada aynı irade ve ortak akıl içinde çalışmalarımızı sürdürmeye  ve Eskipazar Ziraat Odasına ihityaç duyulan her türlü teknik desteği vermeye devam edeceğiz,Her zaman yanlarında olacağız.Bu bir bayrak değişimidir,asıl olan kurumsal yapının varlığı ve hizmetleri devam ettirilmesidir.”dedi.

Ziraat Odası Başkanı Sn.Rıza AKBAŞ  yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi.  “tüm kurum ve kuruluşlarla,sivil toplum örgütleri ile ve Eskipazar’a hizmet üretecek herkes ile yakın iletişim içinde olacağız.Sulama Projesini ,sulama Kanalları sorununu yakından  takip ediyorduk,bundan sonrada görevimiz içinde  hep birlikte kaldığımız yerden yeni bir sorumluluk  ve görev anlayışı içinde takibini yapmaya, çalışmalarımızı yine aynı şekilde hep birlikte dayanışma içinde sürdürmeye devam edeceğiz ”dedi.

Yeni yönetime çalışmalarında EKODER olarak tekrar başarılar diliyoruz.Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun..

 
 


YukariCik