ekoder.org

KARABÜK`TE YENİ HASTANEYE PERSONEL ALIMI

KARABÜK`TE YENİ HASTANEYE PERSONEL ALIMI

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince Hastane hizmetlerinde çalıştırılacak personellerin belirlenmesine yönelik, yüklenici firmalar adına Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce talep alınmaya başlanılmıştır.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince hizmet alımı kapsamında belirli süreli iş sözleşmesine tabi olarak Şirinevlerde ki KBÜ Eğitim ve Araştırma hastanesin de çalışmak isteyenler arasında müracaat edenlerin , noter çekimi ile personel alımı yapılacak.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce talepleri alınan ve yüklenici firmalar adına alınan personel talepleri içinde ; Temizlik Hizmetleri , Veri Hazırlama ve Özel Güvenlik Hizmetleri alanında olacağı duyurulurken, işe alımların Noter huzurunda çekilecek kura ile olacağı belirtildi.

Hizmet alımı yöntemi ve yüklenicilerin talebi doğrultusunda, Temizlik Hizmetleri için 40 Erkek 20 Bayan olmak üzere 60 kişi; Veri Hazırlama Hizmeti için 4 kişi ve Özel Güvenlik Hizmeti için 13 personel alınacağı belirtildi.

Genel ve Özel Şartları sağlayanların müracaatları 15.04.2014-22.04.2014 tarihleri arasında şahsen Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne ya da İŞKUR un İş Arayan kaydı üzerinden internet kanalı ile yapılabilecek.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce toplanan talepler, başvuru şartları uygunluğu açısından değerlendirilerek,başvuru yapma hakkı olanların listeleri Notere intikal ettirilecek ve 25.04.2014 Cuma günü katılımcıların belirlenmesine yönelik Noter Çekilişi yapılacak şeklinde yapılan açıklamada genel şartları belirttiler.

GENEL ŞARTLAR

1-TC Vatandaşı Olmak

2-YAŞ: 22-40 yaş aralığında bulunmak(01.01.1993 den önce&01.01.1974 den sonra doğanlar)

3-Adli Sicil Kaydı bulunmamak

4-İşin Gereğine uygun Sağlık Raporu almak

5-Adrese Dayalı Nüfus Sisteminde belgelendirilmek kaydıyla,30.09.2013 tarihi ve öncesi Karabük ve İlçelerinde İkamet ediyor olmak(Bu tarihten sonraki adres nakilleri kabul edilmeyecektir.

6-Erkek Adaylarda askerliğini yapmış ya da Muaf olmak(Tecilli olanlar kabul edilmeyecektir.

ÖZEL ŞARTLAR

TEMİZLİK HİZMETİ İÇİN;

1-En az İLKOKUL-En fazla LİSE Mezunu olmak(Belgelendirilecektir) 2-30.09.2013 tarihinden sonra SGK Sizteminde Uzun Vadeli Sigorta Kapsamında Sigortalı(yada Bağkurlu) olmamak

VERİ HAZIRLAMA HİZMETİ İÇİN;

1-LİSE ve Üstü Öğrenim Mezunu olmak(Belgelendirilecektir)

2-160 saatlik Bilgisayar Sertifikası sahip olmak veya Mezun olunan okulun bilgisayarla ilgili birimlerinden mezunolmakya da Ön Lisans ve üstü mezun olunan okullardan transkriplerinde bilgisayar eğitimi almış olmak 2-30.09.2013 tarihinden sonra SGK Sisteminde Uzun Vadeli Sigorta Kolları Kapsamında Sigortalı(yada Bağkurlu) olmamak

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ İÇİN;

1-Sadece Erkek Personel alınacak olup ,LİSE ve Üstü Öğrenim Mezunu olmak,

2-Silahlı yada Silahsız Özel Güvenlik Belgesine sahip bulunmak 3-30.09.2013 tarihinden sonra SGK Sizteminde Tam zamanlı Uzun Vadeli Sigorta Kapsamında Sigortalı(yada Bağkurlu) olmamak(Kısmi zamanlı 06 ve 07 Eksik Gün Nedeni ile çalışanlar hariç)

 

Detaylı Bilgi İçin Karabük İşkur İl Müdürülüğü ile irtibata geçebilirsiniz.

 
 


YukariCik