ekoder.org

KASTAMONU DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ (24.06.2022)

DEVLET SU İŞLERİ
KASTAMONU 23.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ (24.06.2022)
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN SAYIN YASİN DEVRİM’İ TEBRİK EDİYOR GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.
DSİ Kastamonu Bölge Müdürlüğü görevine Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Yasin DEVRİM’in atanmış olmasını, kurum içinden bölgeyi ve ihtiyaçları bilen teknik kadronun iş başına gelmesi açısından önemli ve değerli buluyoruz.
Ankara DSİ 5.Bölge Müdürlüğü görevine atanan Kastamonu DSİ Bölge Müdürü Sayın İbrahim YAROĞLU’ na hizmetleri için teşekkür ederken yeni görevinde başarılar dileriz.
Eskipazarlı hemşehrimiz Sayın Osman TEPE’nin de Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Kastamonu DSİ 23.Bölge Müdürlüğü teknik kadrolarından yeni Bölge Müdürü Sayın Yasin DEVRİM önderliğinde Eskipazar Sulama Göletleri için kaybedilen zamanın bu yıl ve önümüzdeki yıl güçlü atak ile telafisini bekliyoruz.
Bunun için önümüzdeki 2022 Temmuz-Ağustos aylarında görüşülecek 2023 yatırım ve bütçe kararlarında Eskipazar’ın hakkının teslim edilmesini,Haslı ve Ova Göletlerini artık bitirecek güçlü ödenek ile Adiller-Yazıboy Göletlerinde İkinci ihaleyi çıkmalarını bekliyoruz.
Sayın vekillerimizden, maalesef bugüne değin Eskipazar’ın göletler noktasındaki ihtiyaçları için yaptığımız toplantı ve çağrılarımıza sahiplilik noktasında beklediğimiz olumlu yanıt gelmedi. Açık söylemek gerekirse böyle fizibilitesi yüksek bir proje siyasi sahipsizlik yüzünden bugüne değin sürüncemede kaldı. Eskipazar’da kaybetti,ülkem de.
Çağrımıza kulak verilmesi için artık Dünden bugün daha umutlu olmak istiyoruz.Çünkü bölgede uzun yıllardır çalışan tecrübeli bir ekip, Eskipazar’ın uğradığı haksızlığı da en iyi bilen bir ekip olarak artık işbaşında olduğunu düşünüyoruz.
Yeni atama bölgemize ve kurum çalışanlarına hayırlı olsun.
Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu


YukariCik