ekoder.org

KASTAMONU DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARETİMİZ (12 MART 2014)

KASTAMONU DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARETİMİZ (12 MART 2014)

Eskipazar Su Paltformu,Kastamonu 23.Bölge Müdürü Sayın Mehmet Recep ÇITIR’ı 12 Mart 2014 Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

Heyette Ankara Ünv Öğretim Üyelerinden Hemşehrimiz Prof. Dr Hasan ÇELİK ,Eskipazar Ziraat Odası Başkanı Sayın Cemil KAYMAK,Eskipazar Ekonomik Kakınma Derneği Başkanı Sayın Mehmet Emin ASLAN yer aldı. Heyet , Sayın ÇITIR’a Kastamonu Bölge Müdürlüğündeki yeni görevinde başarılar diledi.

Heyet üyelerinden EKODER Başkanı Mehmet Emin ASLAN “ 41 Köy Sulama ve Tarımsal Dönüşüm Projesi “ hakkında yeni Bölge Müdürüne bilgi sundu.Haslı ve Civarında devam eden DSİ Projeleri ve gösterilen gayretler için DSİ’ye teşekkür edildi,talep edilen ADİLLER ve GÖKSU Göletlerinin Eskipazar için önemine değinildi.Bir an önce Eskipazar’ın tamamının sulanmasını sağlayacak ve Eskipazar’ı ayağa kaldıracak Projenin, İhale aşamasına geçebilmesinin önemine değinildi.

İkinci olarak; Etüt ,Plan ve Barajlar Şb Müdürlüklerinden sorumlu Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Halil ŞİMŞEK’de makamında ziyaret edildi,teknik görüşler sunuldu ve bilgi alış verişinde bulunuldu.

Eskipazar Halkının,Suyun doğdu en yüksek nokta olan Adiller’den aşağıya doğru tüm havzanın ve Sırt boyu dahil tüm toprakların sulanmasıhususundaki yoğun istek ve talebi ilgililere aktarıldı.

Eskipazar’da sulama deyince akla TAM SULAMA GELDİĞİ,bunun için de ADİLLER VE GÖKSU GÖLETLERİNİN olmazsa olmaz önemi anlatıldı. Olumlu geçen görüşmelerde saha etüd ve planlama noktasında değerlendirmeler yapılarak görüşme sona erdirildi. DSİ 23.Bölge Müdürü ve tüm teknik heyete gayretleri için EKODER olarak teşekkür ediyoruz.

Su Platformu, Göletler Projesinin takip etmeye devam edecek 13.03.2014

 
 


YukariCik