ekoder.org

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAYRAMLAŞMASI BAYRAMIN 1.GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAYRAMLAŞMASI BAYRAMIN 1.GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ
Eskipazar'da  bayram'lar başka güzel.Her yıl geleneksel olarak bayram namazı sonrası Eskipazar şehir merkezinde toplu bayramlaşma gerçekleştiriyoruz. Günün ikinci  bayramlaşmasında EKODER dernek yönetimimizle birlikte, Kaymakamlık  protokol bayramlaşmasına katıldık.Günün Üçüncü bayramlaşma  da Eskipazar Belediyesinde Karabük Milletvekili Sayın Prof.Dr Burhanetin UYSAL ın da katılımı ile makamda gerçekleşti.

Eskipazar Halkının yıllardır hiç eksiksiz olarak sürdürdüğü bayram namazı sonrası açık havada toplu bayramlaşma devam ediyor.Böylelikle bir yandan görüşme imkanı bulamayacağımız arkadaşlarımızla bayramlaşmış olurken,diğer yandan da gurbetten hangi  dostlarımızın geldiğini  görmüş oluyoruz.

Kaymakamlık bayramlaşmamızda kısaca tanışma ve sohbet imkanı bulduk.Kaymakam beyin ES-KAMP Projesinden duyduğumuz memnuniyeti ve desteği EKODER olarak kendisine ilettik.

Sayın Milletvekilimizin Belediyedeki bayramlaşmasında halkın sorunlarını dinlemek üzere fırsat vermesi de olumlu olarak değerlendirdik.Kendisine EKODER olarak Eskipazar sebze ve meyve bahçelerinin Sulama kanalları(B.yayalar-Bahçepınar-Yenimahalle-İstasyon Mah)- sorunu ve Yeni yapılan İlçe Entegre Hastanenin Eskipazar Devlet Hastanesine dönüşmesi ve böylelikle uzman doktor açığımızın giderilmesi talebimizi ilettik.STK ile diyaloğa açık olduğunu bildiğimiz Sayın Milletvekilimiz ile  Ankara'da sorunlar ve çözüm önerileri şeklinde görüşmelerimizi sürdüreceğiz.




 
 
 
 
 


YukariCik