ekoder.org

SULAMA KANALLARINI KARABÜK İL ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ 22.02.2016 GÜNÜ YERİNDE İNCELEDİ

SULAMA KANALLARINI KARABÜK İL ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ 22.02.2016 GÜNÜ YERİNDE İNCELEDİ
40 yıl önce yapılan sulama kanallarımızın yenilenmesi için 2014 yılı Kasım ayında hazırladığımız Rapor  Kaymakamlık ,Karabük İl Özel İdare Müdürlüğü ve  İl Genel Meclisi Üyelerimizle paylaşılmış,yatırım beklentisi ortaya konmuştu.Kamuoyu ile paylaştığımız bu proje için 22.02.2016 günü Karabük İl Özel İdare Müdürlüğünce sahada teknik bir gezi gerçekleştirildi.Tarımsal Hizmetler Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Sayın Yavuz ÜLGEN bey tarafından  Büyükyayalar Köyü  kemer su alma yapısından başlayarak mevcut durum incelendi.

EKODER olarak gelişmeleri takip ederek  her türlü desteği verme çabamız devam etmektedir.

Bilindiği üzere Adiller ve Yazıboy Göletleri Projemiz ihale edildi  ve saha çalışmaları başladı.Bu projenin 3-4 sene sonunda tamamlanması ile Basınçlı Çelik Borularla gerçek sulamayı tüm Eskipazar köylerinde inşaalah gerçekleştireceğiz.Bu kanallara o zaman ihtiyacımız zaten kalmayacak,ancak sulama projesi tamamlanıncaya kadar  bahçelerimizin yararlanabilmesi için bu kanalların tamiri önem arz etmektedir.
Bu açıdan çalışmalar derneğimizce takip edilecek ve gerekli ödeneğin çıkarılması için çabalarımız sürdürülecektir. İl Özel İdare Müdürü yetkilileri ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Sayın Yavuz ÜLGEN  beye katkılarından ötürü EKODER olarak teşekkür ederiz. 23.02.2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


YukariCik