ekoder.org

TCDD GENEL MÜDÜRÜ SAYIN HASAN PEZÜK‘E ZİYARET (28.12.2021)

TCDD GENEL MÜDÜRÜ SAYIN HASAN PEZÜK‘E ZİYARET (28.12.2021)
ANKARA ULUSLARARASI BATI KARADENİZ BİRLİĞİ, TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SN. HASAN PEZÜK’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.(28.12.2021)
 
Ziyarete, ANKA-BİR Genel Başkanı Sn. Tuncay GENÇER, Genel Sekreteri Sn. Dr. Yaşar OKUR, Genel Başkan Yardımcısı Sn. Hasan KAYA, Birliğimiz üyeleri; Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Sn. Aydın ÖKSÜZ, Ankara Bolulular Derneği Başkanı Sn. İsa GÖKMENOĞLU, Ankara Bartınlılar Derneği Başkanı Necati ERDEM ve katkı sunmak üzere, birlik üyesi olmayan ANKA-BİR’in misafiri Eskipazar Ekonomik Kalkınma Derneği Başkanı Sn. Mehmet Emin ASLAN katıldılar.
Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu,Çankırı,Sinop ve Bolu İllerinden oluşan Batı Karadeniz Bölgemizin; Ulaştırma,Lojistik,Kültür ve Turizm açısından TCDD’den beklentilerinin aktarıldığı toplantı son derece verimli geçti.
Gündeme getirilen konular başlıklar itibarı ile
1- Batı Karadeniz Ekspresi olarak Ankara-Zonguldak TURİZM TRENİ
2- Ankara – İstanbul arasında Bolu-Düzce-Adapazarı-İzmit –İstanbul güzergahında çok HIZLI TREN
3- İki endüstri bölgesi olarak Sakarya ve Filyos’u birleştirmesiyle hayati öneme sahip olan ARİFİYE-BARTIN DEMİRYOLU
4- Esenboğa (Ankara) - Çankırı arasına HIZLI TREN
Sayın Genel Müdür, böyle kapsamlı bir STK nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konu başlıkları itibarı ile yaşanan gelişmeleri heyetimizle paylaştı.
Sayın Genel Müdür, Son yıllarda farklı bölgelerden gelen Turizm Treni taleplerinin,karşılanabilmesi, verimli ve sürdürülebilir yatırımlara dönüşmesi için TCDD tarafından tüm potansiyel alanları kapsayan TURİZM TRENİ ÇALIŞTAYI düzenleneceğini ifade ettiler. Bu çalıştayı memnuniyetle karşıladığımızı ve Batı Karadenizliler olarak sürece katkı sağlayabileceğimizi Sayın Genel Müdürümüze ilettik.
 
Böylelikle, farkındalık oluşturma ve talep geliştirme noktasında planlanan ziyaretimiz amacına ulaşarak tamamlandı.
 
 
 
 
 


YukariCik