ekoder.org

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİN BURS BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI.(15 EYLÜL 2020)

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİN BURS BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI.(15 EYLÜL 2020)













ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİN BURS BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI.
Başvurular 15 Ekim 2020 Perşembe günü saat 18.00'a kadar devam edecek.
An itibarı ile 20 öğrencimizin başvurusunu almış bulunuyoruz.Başvuranların 1/3 'ü erkek-2/3'ü kız öğrencilerimizden oluşuyor.
Tabii Kızlarımızın başarısı eminim hepimizi daha da mutlu ediyor.
Öğrencilerimiz,
İnternet sitemizden Burs Yönetmeliğimizi inceleyip,başvuru formunu Yönetmelik ekinden indirip, evraklarını hazırlayıp hepsini mail yoluyla bize ulaştırıp müracaatlarını kolayca tamamlıyorlar. (http://www.ekoder.org/burs-yonetmeligi-ve-ekleri-137037)
Kampanyamıza destek veren hemşehrilerimiz,
İnternet sitesinde yayınladığımız Eskipazar Ziraat Bankası Şubesindeki hesaba katkılarını havale yoluyla gönderiyor,alındı dekontuna kendisine dernek ulaştırıyor.
Kampanyamız genişliyor.
Önceki dönemler Tarım ve Orman Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürü Hakkı ÖZDEK beyin de katılımı ile an itibarı ile burs verebileceğimiz öğrenci kontejyanı bugün 41'e yükseldi.
Emekli Öğretmenimiz Necdet YILDIRIM aracılığı ile Bartın'dan bir grup hemşehrimiz de bu güzel sürece dahil oluyorlar.Emeklilerimizden İrfan DUMAN,Ramazan SEVENER kampanyamızı gönülden destekleyenler arasında
Bizleri arayarak desteklerini belirten ve mutlaka az çok katkılarını sunacaklarını ifade eden sıcak yürekli insanımıza da duyarlılıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz.
İnşallah bu güzel girişimi,kurumsal yapı içinde ve adaletle her yıl bir öncekinden daha da ilerilere taşıyacağımıza ve gelişmelere göre önümüzdeki yıllarda iki yıllık,lise,taşımalı ortaokul gibi nerede başarılı öğrenci varsa hepsini kapsayacak şekilde büyüyerek devam ettirebileceğimize inanıyoruz.
Bu yıl bunun işaretini verdiniz.Hepinize öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.
.
 
 
 
 
 
 


YukariCik